Kinderfysiotherapeut - Jeanette Goedhart

  • wie ik ben
  • Werktijden
  • kwalificaties

Ik ben Jeanette Goedhart, eigenaar van Kinderfysiotherapie de Kikkersprong. Sinds 2001 ben ik afgestudeerd voor de fysiotherapie en in 2007 heb ik mijn Kinderfysiotherapie opleiding afgerond. Na de eerste praktijkervaringen te hebben opgedaan ben ik in 2009 gestart met  Kinderfysiotherapie de Kikkersprong. Mijn aandachtsgebieden zijn: kinderorthopedie, zuigelingenproblematiek en de sensorische integratie, vooral bij kinderen met ADHD en Autisme Spectrum Stoornissen. Te denken valt aan prikkelverwerking problemen, planning- en organisatie problemen tot niet goed kunnen blijven opletten in de klas.
Als moeder van 2 kinderen binnen het Autisme Spectrum Stoornissen en ADHD weet ik als geen ander waar een ouder tegen aan kan lopen in het dagelijks leven in het opvoeden van je kinderen. Opvoeden gaat dan zeker niet van vanzelf. In de loop van de jaren kom ik deze kinderen dan ook steeds vaker tegen in mijn praktijk. Ze komen steeds weer op mijn pad.
Daarom heb ik besloten om mij nog verder hierin op te leiden. In september 2022 ben ik gestart met een 3-jarige opleiding tot Psychomotorisch Kindertherapeut. 

Jeanette - Kinderfysiotherapeut

Jeanette

Kinderfysiotherapeute
Psychomotorisch Kindertherapie i.o
Praktijk eigenaar

Home - Kinderfysiotherapie De Kikkersprong

Correspondentie: 
Dorpsstraat 23
1734 JH Oude Niedorp
Tel. 06 416 14 317