Logo-meisje-jurk-paars


Logo Kinderfysiotherapie De Kikkersprong


Wij zijn specialisten in de lichamelijke  &
sociale emotionele ontwikkeling van kinderen
tot 18 jaar in Noord-Holland

3
locaties

> 1.000 kinderen
succesvol behandeld

8+
gem. tevredenheid

Voor wie zijn we er?

Anouk ging in grote
sprongen vooruit...

Onze dochter Anouk van 6 jaar heeft al vanaf dat ze anderhalf is een beenlengte verschil van bijna 3 cm. Ze komt kracht te kort en ze kan gewone dingen niet wat andere kinderen wel kunnen, zoals op 1 been staan, een kikkersprong etc. We vonden het reuze spannend om naar de kinderfysio te gaan, maar we werden warm ontvangen en het klikte meteen. Samen hebben jullie keihard gewerkt en ging Anouk met grote sprongen vooruit in kracht. Met een lach en een traan namen we afscheid! Het was echt super. Ga vooral zo door en help alle lieve kindjes! 

Petra en Anouk

Anouk

Wat maakt
wie we zijn?

"Kinderfysiotherapie De Kikkersprong kenmerkt zich door haar nuchtere,
maar zeer  kindgerichte aanpak. Vanuit onze kernwaarden werken wij
iedere dag aan onze missie; MEER PLEZIER IN BEWEGEN"

Wij richten ons op het samenspel van fysiologische met de sociaal emotionele ontwikkeling. Ieder kind moet kind kunnen zijn en zich vrij kunnen ontwikkelen binnen hun bereik. Door deze benadering laten we ieder kind en ouder in hun waarde en communiceren op gelijkwaardig niveau om de diagnosestelling zo transparant mogelijk over te brengen. Hierin ligt onze kracht, een duidelijke behandelplan om zo doelmatig aan de slag te gaan. Door altijd het kind centraal te stellen zullen onze behandelmethodes ook aansluiten bij de interesses van het kind. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat we een zeer plezierige kinderfysiotherapie praktijk zijn die het kind zijn bovenaan zet,  want bij ons is het niet alleen werken, maar staat vooral plezier maken centraal!

Maak kennis met
Jeanette

Jeanette - Kinderfysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut - Eigenaar

De jonge hond van de familie

Ontmoet Job onze therapiehond in opleiding

In de praktijk is onze hond Job aanwezig. Job is therapiehond in opleiding. Jeanette en Job gaan diverse cursussen en opleidingen doorlopen om Job een zo goed mogelijke 'opleiding' te geven. Het doel is om Job een rol te geven bij kinderen met problematiek binnen de prikkelverwerking, zoals Autisme Spectrum Stoornissen en ADHD-problematiek. Zodat de kinderen beter met prikkels om leren gaan, contact leren leggen en impulsen onder controle krijgen.

Job is een labradoodle, en hij is hypo-allergeen, dus mocht u allergisch zijn voor honden, dan zal dit (waarschijnlijk) met Job geen problemen geven.

Job - Therapiehond

Job

Onze vestigingen in
 de gemeente Hollands Kroon

- Vestiging De Oude Boomgaard -
De Meet 1 - 1733 AZ
NIEUWE NIEDORP

- Vestiging Veldzicht -
Zwarteweg 13a - 1735 GK
t VELD

- Vestiging Zandloper -
Zandloper 2b - 1731 LM
WINKEL

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Home - Kinderfysiotherapie De Kikkersprong

Correspondentie: 
Dorpsstraat 23
1734 JH Oude Niedorp
Tel. 06 416 14 317