Wie zijn wij

Ik ben Jeanette Goedhart woonachtig en werkzaam in Oude Niedorp en eigenaresse van kinderfysiotherapiepraktijk: “de Kikkersprong”.

In 2001 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond, sindsdien heb ik werkervaring opgedaan in diverse instellingen en praktijken. Met name tijdens een waarnemingsperiode in een revalidatiecentrum is mijn interesse in kinderfysiotherapie ontstaan.

Het enthousiasme en doorzettingsvermogen van kinderen hebben mij doen besluiten om me te specialiseren in kinderfysiotherapie. De opleiding Kinderfysiotherapie heb ik in 2008 afgerond. In 2009 ben ik mijn eigen praktijk voor kinderfysiotherapie gestart, eerst ben ik begonnen in dorpshuis “de Mafkikker” te Oude Niedorp en inmiddels zijn daar nu twee locaties voor in de plaats gekomen. Bij de Bredeschool Veldzicht in ‘t Veld en bij de Bredeschool De Oude Boomgaard in Nieuwe Niedorp. Klik hier voor meer informatie over onze praktijk.

Naast dat ik werkzaam ben in de prakijk, zorg ik dat ik mij regelmatig bijschool en neem ik ook deel aan het IOF-Alkmaar (intercollegiaal overleg fysiotherapeuten). Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we casussen en nieuwe ontwikkelingen binnen de kinderfysiotherapie.

Eind 2011 heb ik met 7 andere 1e lijns-praktijken kinderfysiotherapie een z.g. netwerk in Noord Holland-Noord opgericht, genaamd “DE REUS”. Er is regelmatig overleg over vernieuwingen binnen het vak en verwijzingen welke we over en weer kunnen doen. Op de website: www.kinderfysiodereus.nl zijn de overige aangesloten praktijken te vinden.